Intrebari frecvente despre auditul SEO

La ce ma pot astepta de la un audit?

Atunci cand fac un audit strategic, analizez toate aspectele care contribuie la optimizare. De acolo voi determina care dintre probleme sunt esentiale si a caror remediere va avea cel mai mare impact.

La aces moment ofer un document care detaliaza acetate probleme mai importante impreuna cu exemple concrete din site. Acestea vor fi acompaniate de o explicatie a importantei lor si o lista care va contine pas cu pas masurile necesare pentru a corecta aceste probleme.

Puteti citi aici mai multe despre beneficiile unui audit SEO.

Analizezi fiecare pagina a siteului si fiecare link catre site?

Depinde de marimea siteului.

In cazul siteurilor de peste 100,000 de pagini, un audit strategic nu este destinât sa fie extrem de granular. In cazul acestor siteuri mari analizez sample-uri suficient de mari de data, pagini, continut, linkuri, domenii care fac linking si postari de pe retele sociale pentru a identifica modele. Atunci cand mostra analizata este suficient de mare, modele nenaturale sunt evidente atunci cand stii ce trebuie sa cauti.

In acest mod pot aloca timpul necesar auditului pentru a analiza gama completa de probleme care pot aparea.

Auditul include si efectuarea modificarilor necesare?

Auditul pe care il fac este destinat sa identifice problemele unui site si sa ofere indrumari despre cum pot fi remediate. NU includ implementarea acestor corecturi.

Auditul va deveni un indrumar pentru munca de optimizare continua care este necesara.

Cat costa un audit?

Serviciile mele au un pret fix de 2000 RON + TVA